7 грудня у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» фахівцями обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, спільно з працівниками Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області проведено інформаційно-просвітницький захід щодо запобігання та протидії домашньому насильству та діяльності спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб.

Учасниками заходу стали курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ.

Працівники мобільної бригади привернули увагу присутніх до проблеми домашнього насильства як соціального явища, ознайомили з видами насильства, правами постраждалих осіб від домашнього насильства та інформацією щодо контактів спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб.

Крім того, учасники заходу отримали брошури, буклети та візитівки із важливими телефонними номерами установ та закладів, які надають допомогу в протидії та запобіганні домашньому насильству.

За допомогою до працівників обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, можна звернутися:
068 586 03 55 (фахівець із соціальної роботи);
097 578 82 89 (психолог);

Viber: 097 578 82 89.
Консультації надаються з понеділка по четвер - з 9:00 до 18:00 год., в п’ятницю з 9:00 до 17:00 год.

1