Проєкт реалізується на виконання Плану заходів на 2021 – 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 883-р.
Метою проведення конкурсу є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими і релігійними організаціями та впровадження кращих практик врядування на державному рівні та на місцях.
Щоб взяти участь у конкурсі потрібно заповнити відповідні аплікаційні форми за посиланням: https://docs.google.com/document/d/17nCpmsvDAVgUmdiPx-AMKg-iQCByVljoiJTB5Oczk9c/edit?usp=sharing та до 7 лютого 2022 року надіслати їх на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
За результатами надісланих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також визначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.

1