Ця програма - результат плідного партнерства команди “Садів Перемоги” та інтернет-магазину Seed.ua - інтернет-магазин насіння овочевих культур поштою ??

Хто може взяти участь у Програмі?
Дитячі будинки сімейного типу, розташовані на території громад, що перебувають під контролем України (через неможливість організувати доставку на непідконтрольні території).

Яку допомогу можна отримати через Програму?
Програма надаватиме набори, які складаються з насіння таких культур: томати низькорослі; огірки (сорти для відкритого грунту); кабачки; гарбузи; коренеплоди (морква та буряк). Також до наборів увійдуть засоби захисту для цих культур.

Як долучитися?
Заповніть заявку на участь, а співробітники seed.ua сконтактують з Вами для уточнення деталей https://forms.gle/89EoMLMZSrwttSL28

Як та коли можна отримати насіння?
Насіння буде відправлене поштовою службою впродовж 10 днів після отримання заявки в ті громади, до яких здійснюють доставку поштові та кур’єрські служби.

Які терміни дії Програми?
Заявки на участь у Програмі приймаються до 7 травня 2022 року або до вичерпання запасів насіння.

Важливо! Дані, отримані у заявці, перевіряються через обласні служби у справах дітей та центри соціальних служб. Надання заявником неправдивої інформації є підставою для залишення такої заявки без розгляду.

278130296 113907404611982 3795425111958765678 n