Складовою методичної підтримки, яку здійснює Обласний центр соціальних служб для фахівців, що надають соціальні послуги, є проведення супервізій, які спрямовані на подолання професійних труднощів, їх професійну та емоційну підтримку.
30 травня 2022 року Обласним центром соціальних служб проведено супервізійну зустріч щодо ведення випадку жінки - матері трьох дітей, яка очікує на народження четвертої дитини та через складні життєві обставини влаштована до Козятинського обласного соціального центру матері та дитини.
У заході взяли участь фахівці п’яти територіальних громад, які надавали послуги родині, починаючи з 2019 року та мали можливість прослідкувати певні особливості поведінки матері щодо забезпечення потреб своїх дітей. До обговорення долучились спеціалісти відділу із соціальних питань та інформації Гніванської міської ради, Тростянецького селищного центру надання соціальних послуг, центру надання соціальних послуг Томашпільської селищної ради, відділення соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування Ямпільської міської ради та Козятинського обласного соціального центру матері та дитини.
У ході супервізійної зустрічі учасники обговорили інформацію про родину, яка відома з різних періодів її проживання у чотирьох громадах області, труднощі, з якими стикались фахівці при здійсненні соціальної роботи з родиною протягом трьох останніх років та які виникають сьогодні.
Підводячи підсумки заходу, учасники висловили своє бачення випадку та намітили шляхи виходу із складної ситуації в інтересах дітей.

viber image 2022 05 30 17 18 58 0631