Warning: Creating default object from empty value in /www/wwwroot/vin-ocsssdm.com.ua/templates/site/html/com_content/article/default.php on line 220


Це був насичений час становлення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю, час організації надання соціальних послуг. Впроваджувались сімейні форми виховання дітей, напрацьовувались ефективні форми та методи роботи, відбувались реформування галузі, створювались нові заклади, змінювались назви старих, вдосконалювались підходи до роботи, приймались державні стандарти, з’являлись нові професії і зростала потреба у підготовці нових кадрів.

За цим коротким абзацом – 30 років щоденної кропіткої роботи усіх працівників, які в різні роки мали честь бути частиною команди обласного центру соціальних служб та тих колег, які працювали у системі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нашої області. Дякуємо усім, хто причетний до нашого становлення і розвитку!

Щиро вдячні усім, хто був і залишається з нами на «одній орбіті» або рухається паралельно! Дорогі  партнери, ваша підтримка надзвичайно цінна і дорога для нас!

Продовжуємо рух вперед. Політ нормальний – відчуваємо визнання нашої роботи та підтримку від керівництва обласної військової адміністрації, Департаменту соціальної та молодіжної політики, партнерів та колег.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати в інтересах тих, хто потребує соціальної допомоги та  підтримки!

Слава Україні!