Супервізійні зустрічі відіграють значну роль в забезпеченні якісної професійної діяльності фахівців із соціальної роботи. Завдяки таким формам співпраці спеціалісти збагачуються новими знаннями, розуміють свої професійні дії та удосконалюють методи та підходи надання соціальної підтримки та допомоги у кожному конкретному випадку.

З метою адаптації у громаді за місцем проживання, підготовки заходів Плану соціального супроводу відповідно до визначених індивідуальних потреб отримувача соціальних послуг та на виконання наказу Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації від 29.11 2022 року №93 щодо організації соціальної підтримки отримувача послуг 11 січня 2023 року Вінницьким обласним центром соціальних служб проведено супервізійну зустріч в онлайн режимі.

Участь у заході взяли заступник директора та начальник відділу Вінницького обласного центру соціальних служб, керівник та працівники відділення із соціальної роботи центру надання соціальних послуг Тульчинської міської ради, які будуть здійснювати надання соціальних послуг у громаді, директор та фахівець Обласного центру комплексної реабілітації для осіб із інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, які здійснювали реабілітацію отримувача послуг у закладі.

Під час зустрічі обговорені особистісні характеристики та особливості поведінки отримувача соціальних послуг, який повертається із закладу державного утримання для адаптації та проживання у громаді, визначені основні напрямки здійснення соціальної підтримки та рекомендації щодо планування соціальної роботи.

111